Narudžba rabljenih vozila iz Njemačke

24/01/2019 / Blog
Narudžba automobila iz Njemačke
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Kupovina novih automobila uglavnom se svodi na kupovinu službenih, dok se fizičke osobe najčešće odlučuju na kupovinu rabljenih automobila. Otkad je Upravni sud u Leipzigu odlučio da gradovi mogu zabraniti promet vozilima na dizelska goriva, narudžba rabljenih vozila iz Njemačke kod nas je postao najčešći način nabavke novog vozila.

Rizik kod uvoza rabljenih vozila u Hrvatsku

Novi automobil mnogi kupci žele naći sami preko oglasa pa postoje velike šanse da nalete na „mačka u vreći“. I u Njemačkoj ljudi na mnoge načine žele zaraditi novac na prodaji automobila, a posebno je velik rizik ako se ne razumijete u automobile.

Ako želite kupiti automobil u Njemačkoj i uvesti ga u Hrvatsku, najbolje je angažirati stručnu osobu koja će prije kupnje provjeriti stanje automobila i procijeniti je li kupnja vozila isplativa.

Najčešća prevara prodavača vlastitih rabljenih vozila je smanjivanje kilometraže. Na temelju toga prodavači povećavaju cijenu, a vi dobivate lošiji automobil nego što ste očekivali. Skidanje kilometraže automobilu može značiti još dosta toga, a glavno pitanje je koliko je kilometara automobil zaista prešao. Ovisno o tome koliko intenzivno je bilo je to pomlađivanje, auto može biti u puno gorem stanju nego što izgleda.

Osim što traženje automobila putem oglasa može biti rizično i dugotrajno, tu je i problem što automobil ne možete tek tako vidjeti uživo.

Zato smo mi tu za Vas!

Narudžba rabljenih vozila iz Njemačke

Uvoz vozila iz Njemačke prema narudžbi uz naše posredništvo, najsigurniji je način da dođete do automobila koji Vas ne će iznevjeriti nakon nekoliko kilometara i stati nasred ceste.

Narudžba rabljenog vozila iz Njemačke vrlo je jednostavna i najsigurniji način kupovine novog, rabljenog automobila. Na Vama je da jednostavno naručite automobil, a mi ćemo Vam poslati nekoliko ponuda raspoloživih automobila.

Osim traženja automobila koji će najbolje odgovarati Vašim potrebama, naša usluga podrazumijeva i provjeru stanja automobila.

Naravno, svaki polovni automobil na sebi nosi tragove vremena i manja ili veća oštećenja su neizbježna, stoga ćemo evidentirati sve nedostatke kako biste znali što možete očekivati od svog novog automobila. Narudžba rabljenog vozila štedi Vaše vrijeme, a vjerojatno i novac!

Igor Horvat

Igor Horvat

Tražite posrednika pri uvozu automobila? Javite se i naći ćemo za Vas automobil koji Vam najbolje odgovara po cijeni i kvaliteti. Kontakti: +385 95 817 5568 info@miaa-aces.hr

Trebate pomoć kod kupnje automobila?

Javite nam se!

Ova web stranica koristiti kolačiće. Prihvaćanjem kolačića pristajete na uvjete korištenja.

Postavke privatnosti su spremljene
Postavke privatnosti

Kad posjećujete web stranice, Vaš preglednik može pohraniti kolačiće. Upravljate kolačićima na ovoj stranici!

Ovi kolačići omogućuju nam praćenje posjećenosti stranice i izvor prometa. Prikupljanjem anonimnih podataka poboljšavamo kvalitetu našeg sadržaja.

Prikupljamo anonimne podatke o korištenju web stranice da bismo je poboljšali.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Odbij sve
Prihvati sve