Poliranje vozila

Vaš auto više se ne sjaji ni na suncu? Vrijeme je za poliranje automobila!

Poliranje vozila

Bilo da se radi o starijim ili novijim vozilima lakirane površine veoma su izložene štetnim atmosferskim utjecajima stoga je poliranje vozila nakon nekog vremena jedino rješenje da se vozilu vrati sjaj. Ako štetnim vanjskim utjecajima još nadodamo i neprofesionalno održavanje vozila, lakirane površine u vrlo kratkom vremenu gube prvotni sjaj pa tako dolazi do nakupljanja organskih i anorganskih čestica na laku koje su i golim okom vidljive.

Svrha poliranja vozila je stvoriti briljantan sjaj, kakav je automobil imao kad je tek izašao iz salona. Poliranje vozila vraća sjaj gotovo svim vozilima, bez obzira na starost. Ovisno o stupnju oštećenja, poliranje Vašeg automobila može ga učiniti atraktivnim i blještavim, kao nekad!

Čišćenje laka glinom
01.

Čišćenje laka glinom

Poliranje vozila izvodi se u nekoliko faza, a prva je čišćenje laka glinom što će površinu automobila pripremiti za poliranje. Čišćenje laka glinom obično je brz i jednostavan postupak.

Dubinsko čišćenje laka
02.

Dubinsko čišćenje laka

Sljedeća faza kod poliranja vozila je dubinsko čišćenje lakakako bismo skinuli mrlje i onečišćenja koja nije moguće ukloniti pranjem auta. Dobro očišćen lak preduvijet je za kvalitetno poliranje automobila.

Poliranje vozila Čakovec
03.

Poliranje vozila

Nakon čišćenja laka glinom i dubinskog čišćenja laka slijedi poliranje vozila. Poliranje automobila izvodimo strojno uz ručnu doradu na mjestima koja stroj ne može obuhvatiti.

Ova web stranica koristiti kolačiće. Prihvaćanjem kolačića pristajete na uvjete korištenja.

Postavke privatnosti su spremljene
Postavke privatnosti

Kad posjećujete web stranice, Vaš preglednik može pohraniti kolačiće. Upravljate kolačićima na ovoj stranici!

Ovi kolačići omogućuju nam praćenje posjećenosti stranice i izvor prometa. Prikupljanjem anonimnih podataka poboljšavamo kvalitetu našeg sadržaja.

Prikupljamo anonimne podatke o korištenju web stranice da bismo je poboljšali.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Odbij sve
Prihvati sve