Prodaja rabljenih automobila – Komisijska prodaja vozila

09/04/2021 / Blog
Prodaja rabljenih vozila - komisijska prodaja
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Što je komisijska prodaja? 

Komisijska prodaja je situacija u kojoj dvije osobe surađuju u prodaji neke robe. U našem slučaju radi se o prodaji rabljenih vozila, a komisijska prodaja vozila korisna je jer nema plaćanja PDV-a do konačne prodaje trećoj osobi i nema prijenosa vlasništva nad vozilom.  

U komisijskoj prodaji sudionici se nazivaju komitent i komisionar. Komitent je prvi prodavatelj odnosno vlasnik vozila, a komisionar drugi prodavatelj. Zadatak komisionara je prodati vozilo uz naknadu za uslugu prodaje vozila.  

Ponuda rabljenih automobila M.I.A.A. Aces 

Od sredine 2020. Godine, MIAA Aces osim usluge uvoza rabljenih automobila iz EU, pruža i usluge komisijske prodaje vozila. Kako smo već gore naveli, radi se o usluzi prodaje rabljenih vozila koja je namijenjena i fizičkim i pravnim osobama.  

Prednosti kupnje rabljenih automobila u M.I.A.A. Aces 

Ako kupujete rabljeno vozilo, preporuka je da bude pregledano od strane mehaničara koji će utvrditi da je s automobilom sve u redu. Upravo tako radimo i mi prilikom komisijske prodaje automobila. Sva vozila koja su nam predana na prodaju, pregledana su i sigurna za svog novog vlasnika. 

Mogućnosti plaćanja 

Trenutno u ponudi imamo nekoliko vrlo atraktivnih automobila i gospodarskih vozila po povoljnim cijenama. Da bi kupnja rabljenog automobila bila još povoljnija, za neka vozila moguće je kartično plaćanje i plaćanje na rate, bez kamata. 

Igor Horvat

Igor Horvat

Tražite posrednika pri uvozu automobila? Javite se i naći ćemo za Vas automobil koji Vam najbolje odgovara po cijeni i kvaliteti. Kontakti: +385 95 817 5568 info@miaa-aces.hr

Trebate pomoć kod kupnje automobila?

Javite nam se!

Ova web stranica koristiti kolačiće. Prihvaćanjem kolačića pristajete na uvjete korištenja.

Postavke privatnosti su spremljene
Postavke privatnosti

Kad posjećujete web stranice, Vaš preglednik može pohraniti kolačiće. Upravljate kolačićima na ovoj stranici!

Ovi kolačići omogućuju nam praćenje posjećenosti stranice i izvor prometa. Prikupljanjem anonimnih podataka poboljšavamo kvalitetu našeg sadržaja.

Prikupljamo anonimne podatke o korištenju web stranice da bismo je poboljšali.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Odbij sve
Prihvati sve