Zamjena autostakla

Nestručno ugrađena vjetrobranska stakla ozbiljna su prijetnja sigurnosti putnicima u vozilu. Zato povjerite zamjenu autostakala nama!

Zamjena autostakla

Zamjena autostakla ČakovecNe dozvolite da vrijednost vašeg vozila bude manja zato što je staklo puklo. Mi koristimo isključivo DOW tehnologiju i zato će vaš automobil biti kao nov kad izađe iz našeg servisa.

Koliko traje ugradnja autostakla?

Ugradnja autostakla obično traje tri sata. Najveći dio tog vremena odnosi se na vrijeme koje je potrebno ljepilu da se osuši kako bi vozilo bilo sigurno za vožnju.

Napomenite ako ste u žurbi! Staklo ćemo ugraditi premium originalnim ljepilom i vaše vozilo će biti sigurno za vožnju 30 minuta nakon lijepljenja.

Koja je razlika između originala, originalnih zamjenskih i zamjenskih stakala?

Najveći svjetski proizvođači autostakala su Pilkington, Saint-Gobain i AGC. Svi oni proizvode sve tri varijante stakalaoriginalno, originalno zamjensko i zamjensko staklo.

Originalna stakla su stakla proizvedena prema narudžbi proizvođača vozila. Imaju logo proizvođača stakla i marke vozila.

Originalna zamjenska stakla proizveo je isti proizvođač koji je imao ugovor za proizvodnju stakala za prvu ugradnju. Ta stakla imaju samo logo proizvođača stakla, ali ne i logo marke vozila.

Zamjenska stakla imaju istu specifikaciju i karakteristike kao i originalna stakla, ali nisu proizvedena u tvornici koja je radila stakla za prvu ugradnju.

Ugradite staklo u M.I.A.A. Aces i odvezite se s trajnom garancijom na ugradnju

Stakla pucaju. U suprotnom slučaju, mi bismo vrlo brzo ostali bez posla. Naravno da ne možemo davati garanciju na nepucanje stakla, ali možemo biti sigurni u našu stručnost i naš rad. Upravo zato dajemo doživotnu garanciju na rad.

Ova web stranica koristiti kolačiće. Prihvaćanjem kolačića pristajete na uvjete korištenja.

Postavke privatnosti su spremljene
Postavke privatnosti

Kad posjećujete web stranice, Vaš preglednik može pohraniti kolačiće. Upravljate kolačićima na ovoj stranici!

Ovi kolačići omogućuju nam praćenje posjećenosti stranice i izvor prometa. Prikupljanjem anonimnih podataka poboljšavamo kvalitetu našeg sadržaja.

Prikupljamo anonimne podatke o korištenju web stranice da bismo je poboljšali.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Odbij sve
Prihvati sve