Zašto je poliranje automobila važan proces pri održavanju vozila

09/07/2021 / Blog
Poliranje automobila-M.I.A.A. Aces
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Poliranje automobila

Normalno pranje i čišćenje automobila ne može zaštititi ili poboljšati vijek vašega automobila na učinkovit način dok ne zaštitite njegove površine. To uključuje dubinsko čišćenje vanjskog dijela automobila i unutarnjeg kemijskog čišćenja.
Poliranjem i kemijskim čišćenjem automobila svakih pet do šest mjeseci možete zadržati vaš automobil u izvrsnom stanju sjaja i čistoće. Kupcima pružamo najbolje usluge kemijskog čišćenja i poliranja automobila.

Zašto je poliranje automobila važan proces u održavanju izgleda vašeg vozila?

Poliranjem automobila ne dobivamo samo sjajnu površinu. Poliranje uklanja zagađivače s površina, pomaže pri zaštiti karoserije od hrđe i korozije te sprječava oštećenja od UV zračenja.

Uklanja prirodne zagađivače

Ptičji izmet i mrtvi insekti sadrže kiseline koje se s vremenom mogu nakupiti na vašem automobilu i početi nagrizati karoseriju automobila.
Voda za navodnjavanje, pa čak i kišnica (ovisno o razini onečišćenja u kojoj živite) isparit će sa vašeg automobila ostavljajući iza sebe mineralne i kemijske spojeve koji također mogu oštetiti boju automobila. Povremeno poliranje automobila uklonit će te kiseline i minerale te spriječiti nastajanje ozbiljnije štete.

Uklanja zagađivače s ceste

Nažalost, postoji mnogo zagađivača s ceste koji se nakupljaju na vašem laku te nakon nekog vremena mogu prouzročiti oštećenja. To uključuje cestovni katran, prljavštinu, mast i ulja, metalne prašine te betonske prašine.

Sprječava oštećenje UV zračenja

Tijekom vremena može oksidirati i izblijedjeti čak i najkvalitetnija boja. Najbolji način da to spriječite je parkiranje automobila u zatvorenom prostoru ili na zasjenjenom mjestu kad god je to moguće. Međutim, vaš automobil će i dalje neizbježno provoditi puno vremena na suncu. Visokokvalitetni lak i vosak osim što će ukloniti ostale zagađivače s površine, pomoći će i filtrirati štetne UV zrake i zaštititi vaš automobil od oštećenja od sunca.
Sve u svemu, poliranjem održavamo ljepotu vašeg vozila pa u slučaju prodaje, automobil može postići veću cijenu.

Poliranje, kemijsko čišćenje, zamjena auto stakala...

Neka i Vaš automobil zablista u punom sjaju.
Obratite nam se sa povjerenjem!

Trebate pomoć kod kupnje automobila?

Javite nam se!

Ova web stranica koristiti kolačiće. Prihvaćanjem kolačića pristajete na uvjete korištenja.

Postavke privatnosti su spremljene
Postavke privatnosti

Kad posjećujete web stranice, Vaš preglednik može pohraniti kolačiće. Upravljate kolačićima na ovoj stranici!

Ovi kolačići omogućuju nam praćenje posjećenosti stranice i izvor prometa. Prikupljanjem anonimnih podataka poboljšavamo kvalitetu našeg sadržaja.

Prikupljamo anonimne podatke o korištenju web stranice da bismo je poboljšali.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Odbij sve
Prihvati sve